[Pending][Bug 1.38] Orphaned Car

Please check bugs are not already reported, or listed as a pending fix!
mattz0r
Type III Robot
Type III Robot
Posts: 85
Joined: Sun Oct 01, 2017 8:55 pm

[Pending][Bug 1.38] Orphaned Car

Postby mattz0r » Sat Nov 18, 2017 1:53 pm

Heyup,

I know recently you fixed a bug to fix the orphaned car issue, but I've just got it here, instead of having a conveyor removed from underneath it, the "Fit Steering Assembly" was removed from under it, and replaced with the "Fit Steering Column" unit.

Please find attached the game save and a screenshot.

EDIT: Can only see it if zoomed out far enough.

EDIT 2: Would you believe it, the bleeding thing has gone now I've quit the game and gone back into it!

20171118134742_1.jpg
20171118134742_1.jpg (592.12 KiB) Viewed 150 times
Attachments
savegames.rar
(148.91 KiB) Downloaded 6 times
User avatar
cliffski
Positech Staff
Positech Staff
Posts: 8008
Joined: Sat Feb 11, 2006 10:27 am
Location: UK
Contact:

Re: [BUG 1.38] Orphaned Car

Postby cliffski » Sat Nov 18, 2017 2:49 pm

Hi, I thought I'd fixed this recently, and then tada! it appeared again in a game just after I released the latest patch. I think now, the bug might have changed so saving and loading fixes it, but obviously its still a bug and its on my list to fix today 9althought thats wishful thinking...) thanks for reporting it anyway.
TontoMcTavish
Type II Robot
Type II Robot
Posts: 66
Joined: Thu Nov 09, 2017 2:50 pm

Re: [BUG 1.38] Orphaned Car

Postby TontoMcTavish » Sat Nov 18, 2017 8:18 pm

I've noticed a lot of these recently. Only seem to get them at production slots that I've removed and not the conveyor.

Return to “Bug Reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests