[Bug 1.32] Tires in stockpile not being used

Please check bugs are not already reported, or listed as a pending fix!
mattz0r
Type II Robot
Type II Robot
Posts: 56
Joined: Sun Oct 01, 2017 8:55 pm

[Bug 1.32] Tires in stockpile not being used

Postby mattz0r » Mon Oct 02, 2017 5:01 pm

Hello,

I've just started playing with the idea of making some of the items in-house for the car production, starting with wheels and tires.

I have the wheels being used, as I can see the stock pile being reduced every so often, allowing the wheel making unit to shift more wheels to the stock pile.

However, this is not the same for the Tires. As you can see in the stock pile screenshot below, the stock pile is full, but in the Resource importer screenshot, you can see Tires still coming in from external, rather than being used from the stockpile.


Resource Importer: https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ ... F6321963F/

Stockpile: https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ ... 5F0F23A6E/

My game save has been attached.

Any further information, please let me know.

Thanks,

Matt
Attachments
mattz0r.zip
(314.98 KiB) Downloaded 6 times
mattz0r
Type II Robot
Type II Robot
Posts: 56
Joined: Sun Oct 01, 2017 8:55 pm

Re: [Bug 1.32] Tires in stockpile not being used

Postby mattz0r » Mon Oct 02, 2017 9:16 pm

Sorry for double post...

I conducted some testing, and put a stock pile closer to where the tire fitting points are....

They are now taking from the new stock pile.

This suggests there is a locality preference between taking from external, or using the local, based on distance away... Is this something that can be shown in game? - Kind of like a "Area of effect" when placing a stock pile, such as "This will be seen by any production unit within this radius"

Return to “Bug Reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests