has stopped working

Please check bugs are not already reported, or listed as a pending fix!
User avatar
burak0006
Junior Line Supervisor
Junior Line Supervisor
Posts: 11
Joined: Fri Apr 13, 2018 2:34 pm

has stopped working

Postby burak0006 » Fri Apr 13, 2018 2:40 pm

auto save stopped working
Attachments
Adsız.png
Adsız.png (765.39 KiB) Viewed 328 times
User avatar
cliffski
Positech Staff
Positech Staff
Posts: 8143
Joined: Sat Feb 11, 2006 10:27 am
Location: UK
Contact:

Re: has stopped working

Postby cliffski » Fri Apr 13, 2018 4:03 pm

Hi, any chance you could send this save game to cliff AT positech dot co dot uk. You will find the savegames at
z\my documents\my games\production line\savegames
Cheers
User avatar
burak0006
Junior Line Supervisor
Junior Line Supervisor
Posts: 11
Joined: Fri Apr 13, 2018 2:34 pm

Re: has stopped working

Postby burak0006 » Sat Apr 14, 2018 10:57 am

thanks for the answer save file
Attachments
autosave.xml
(5.92 MiB) Downloaded 8 times
User avatar
burak0006
Junior Line Supervisor
Junior Line Supervisor
Posts: 11
Joined: Fri Apr 13, 2018 2:34 pm

Re: has stopped working

Postby burak0006 » Sat Apr 14, 2018 11:53 am

cliffski wrote:Hi, any chance you could send this save game to cliff AT positech dot co dot uk. You will find the savegames at
z\my documents\my games\production line\savegames
Cheers

No e-mail address
User avatar
Toast76
Type III Robot
Type III Robot
Posts: 97
Joined: Fri Feb 09, 2018 1:02 pm
Location: Johannesburg, South Africa

Re: has stopped working

Postby Toast76 » Sat Apr 14, 2018 12:34 pm

burak0006 wrote:
cliffski wrote:Hi, any chance you could send this save game to cliff AT positech dot co dot uk. You will find the savegames at
z\my documents\my games\production line\savegames
Cheers

No e-mail address


cliff AT positech dot co dot uk
cliff@positech.co.uk
User avatar
burak0006
Junior Line Supervisor
Junior Line Supervisor
Posts: 11
Joined: Fri Apr 13, 2018 2:34 pm

Re: has stopped working

Postby burak0006 » Sat Apr 14, 2018 12:57 pm

Toast76 wrote:
burak0006 wrote:
cliffski wrote:Hi, any chance you could send this save game to cliff AT positech dot co dot uk. You will find the savegames at
z\my documents\my games\production line\savegames
Cheers

No e-mail address


cliff AT positech dot co dot uk
cliff@positech.co.uk




THANKS :D
User avatar
Toast76
Type III Robot
Type III Robot
Posts: 97
Joined: Fri Feb 09, 2018 1:02 pm
Location: Johannesburg, South Africa

Re: has stopped working

Postby Toast76 » Sat Apr 14, 2018 1:01 pm

I downloaded your save game and it did auto-save on my computer (see lower right corner ). Have you checked your settings?

Production Line_Auto save.png
Auto-Save
Production Line_Auto save.png (3.24 MiB) Viewed 290 times
User avatar
burak0006
Junior Line Supervisor
Junior Line Supervisor
Posts: 11
Joined: Fri Apr 13, 2018 2:34 pm

Re: has stopped working

Postby burak0006 » Sat Apr 14, 2018 2:01 pm

Toast76 wrote:I downloaded your save game and it did auto-save on my computer (see lower right corner ). Have you checked your settings?

Production Line_Auto save.png


has stopped working ------------ I checked

stopped working again
Attachments
Adsız2.png
Adsız2.png (82.05 KiB) Viewed 287 times
User avatar
Toast76
Type III Robot
Type III Robot
Posts: 97
Joined: Fri Feb 09, 2018 1:02 pm
Location: Johannesburg, South Africa

Re: has stopped working

Postby Toast76 » Sat Apr 14, 2018 3:26 pm

You may be onto something here. I was able to Auto save and Save the game but then I had a crash.
Production Line has stopped working.png
Windows Error
Production Line has stopped working.png (9.52 KiB) Viewed 283 times
User avatar
burak0006
Junior Line Supervisor
Junior Line Supervisor
Posts: 11
Joined: Fri Apr 13, 2018 2:34 pm

Re: has stopped working

Postby burak0006 » Sat Apr 14, 2018 3:28 pm

Toast76 wrote:You may be onto something here. I was able to Auto save and Save the game but then I had a crash.
Production Line has stopped working.png


YES This is the problem
User avatar
Toast76
Type III Robot
Type III Robot
Posts: 97
Joined: Fri Feb 09, 2018 1:02 pm
Location: Johannesburg, South Africa

Re: has stopped working

Postby Toast76 » Sat Apr 14, 2018 3:44 pm

I looked into my Windows 10 error logs and found this.

Error.png
Error
Error.png (37.74 KiB) Viewed 280 times
User avatar
burak0006
Junior Line Supervisor
Junior Line Supervisor
Posts: 11
Joined: Fri Apr 13, 2018 2:34 pm

Re: has stopped working

Postby burak0006 » Sat Apr 14, 2018 4:31 pm

Toast76 wrote:I looked into my Windows 10 error logs and found this.

Error.png




interesting --I do not see any errors ----Thanks for help-------I'm waiting for the new update
TontoMcTavish
Supreme Robot
Supreme Robot
Posts: 108
Joined: Thu Nov 09, 2017 2:50 pm

Re: has stopped working

Postby TontoMcTavish » Sun Apr 15, 2018 10:00 pm

So I've just downloaded and tested it myself and I'm able to save it fine but Auto-Save doesn't seem to work which is a little weird. On looking in the debug and error file there's no errors listed.... It's an odd one this for sure.

EDIT - On second glance it looks like the Auto-Save started and stopped when I ended task as the xml save file has data in, just not a full set of data.
TontoMcTavish
Supreme Robot
Supreme Robot
Posts: 108
Joined: Thu Nov 09, 2017 2:50 pm

Re: has stopped working

Postby TontoMcTavish » Sun Apr 15, 2018 10:21 pm

UPDATE: I've been back in and tested it again and this time it's worked fine. Not sure what happened the first time, seems like the computer thought the game wasn't responding when it was doing an Auto-Save. Worked fine second time though.
User avatar
burak0006
Junior Line Supervisor
Junior Line Supervisor
Posts: 11
Joined: Fri Apr 13, 2018 2:34 pm

Re: has stopped working

Postby burak0006 » Mon Apr 16, 2018 10:45 am

TontoMcTavish wrote:So I've just downloaded and tested it myself and I'm able to save it fine but Auto-Save doesn't seem to work which is a little weird. On looking in the debug and error file there's no errors listed.... It's an odd one this for sure.

EDIT - On second glance it looks like the Auto-Save started and stopped when I ended task as the xml save file has data in, just not a full set of data.





hi i solved the reason for the error thanks for the help. The game is working normally as the registry file is fixed error when recording is done in a row

Return to “Bug Reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests