Changing sound options.

Ideas for gameplay improvements and changes. NOT bug reports!
Ben R4m-Z
Junior Line Worker
Junior Line Worker
Posts: 1
Joined: Sat Oct 14, 2017 3:12 am

Changing sound options.

Postby Ben R4m-Z » Sat Oct 14, 2017 3:22 am

Currently when you want to adjust the game's volume settings, you have to actually click on the slider and drag it.
Most games will let you click on the line and have the slider jump to your cursor.
Your's does not, however.
It's a little thing.... but it would make the game feel more "polished" as it were.
I will hopefully be contributing more ideas in the future.
Mine tend to be QOL changes, if you have a better place for me to post them, let me know.
Ben R4m-Z
User avatar
cliffski
Positech Staff
Positech Staff
Posts: 7969
Joined: Sat Feb 11, 2006 10:27 am
Location: UK
Contact:

Re: Changing sound options.

Postby cliffski » Tue Oct 24, 2017 2:57 pm

Thats cool, thanks for posting this. I've just added this in the next build...

Return to “Suggestions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest