Upgrade all button

Ideas for gameplay improvements and changes. NOT bug reports!
Bertie
Senior Line Supervisor
Senior Line Supervisor
Posts: 24
Joined: Sun Feb 05, 2017 1:01 pm

Upgrade all button

Postby Bertie » Tue Sep 05, 2017 10:43 am

Hello,

When you research a new tech such as extra robots you get a button asking if you want to upgrade all. Now depending on finances I may not want to do this at that time, but I can't see a way to do everything at once later on. Can there be one put in please (perhaps just one in the research screen when you click on that item again)?

Thanks
Aru
Junior Line Supervisor
Junior Line Supervisor
Posts: 10
Joined: Tue Sep 12, 2017 8:34 am

Re: Upgrade all button

Postby Aru » Tue Sep 12, 2017 8:40 am

This gets my vote. Every unique station upgrade, should have a method to upgrade all at any time. Perhaps, inline with an individual upgrade button, there could be a smaller, square "upgrade all" button on one side, which produces a confirmation dialog.
User avatar
cliffski
Positech Staff
Positech Staff
Posts: 7975
Joined: Sat Feb 11, 2006 10:27 am
Location: UK
Contact:

Re: Upgrade all button

Postby cliffski » Wed Sep 20, 2017 10:19 pm

Agreed, its on my todo list. its just a matter of slotting it into along with everything else.
Clouseau
Senior Line Worker
Senior Line Worker
Posts: 6
Joined: Sun Oct 01, 2017 12:34 pm
Location: Germany

Re: Upgrade all button

Postby Clouseau » Sun Oct 01, 2017 1:44 pm

My thumbs up for that.

I would suggest to add the button into the upgrades-menu of a Slot. Next to "buy" (which means buy for this Slot) make a button "buy for all Slots"

Return to “Suggestions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest