Adding new cure tree's question

Want to change the way the big pharma universe works? Have your own cool ideas for mods?... discuss them here!
ercolesptr
Junior Line Worker
Junior Line Worker
Posts: 2
Joined: Fri Jan 08, 2016 2:24 pm

Adding new cure tree's question

Postby ercolesptr » Fri Jan 08, 2016 2:36 pm

So I saw the youtube video for creating a new cure tree (Joints & Bones). From what I saw in the video with the exception of the file "strings-en.data" the other files cannot have any of the default script code removed. Is this correct?
TwiceCircled
Big Pharma Developer
Big Pharma Developer
Posts: 444
Joined: Wed Jun 03, 2015 1:23 pm

Re: Adding new cure tree's question

Postby TwiceCircled » Sun Feb 07, 2016 11:58 am

Yes this is correct.
sleeper_service
Junior Line Worker
Junior Line Worker
Posts: 4
Joined: Thu Dec 24, 2015 4:43 pm

Re: Adding new cure tree's question

Postby sleeper_service » Thu Feb 25, 2016 5:47 pm

Interesting! Just had I a quick look at the files... Can you elaborate on know cure trees and ingredients interact? Since the mod does not add any new ingredients I'm wondering whether the game just assigns cure tree to random ingredients. Can ingredients be modded at all? Is there a way to add new ingredient names or images? I had a brief look at the files but didn't fine anything in that regard.
TwiceCircled
Big Pharma Developer
Big Pharma Developer
Posts: 444
Joined: Wed Jun 03, 2015 1:23 pm

Re: Adding new cure tree's question

Postby TwiceCircled » Fri Jun 17, 2016 2:12 pm

Sorry about the late reply. Ingredients are randomly generated from all available level 0 cures. So if you add a new cure at level 0 it will appear in ingredients automatically.

The same applies for side-effects at level -1 and catalysts at levels -2 to -6.

Return to “Pharma Modding”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest