Big Pharma Mods - not FREE Belts, PRINT Money

Want to change the way the big pharma universe works? Have your own cool ideas for mods?... discuss them here!
SCHMID6SIG
Supreme Robot
Supreme Robot
Posts: 239
Joined: Thu Jul 23, 2015 6:12 pm

Big Pharma Mods - not FREE Belts, PRINT Money

Postby SCHMID6SIG » Thu Aug 27, 2015 4:51 pm

I think Tim said he might start a different "MOD" section on the forum, but for now...

just for the heck of it , took his "Free Belts" mod (available at http://www.bigpharmagame.com/modding.html)

and changed the 4 lines w/ "cost":0 in the equipment.data to "cost":-100 (for belts)

and voila!! I'm printing money everytime I place a belt.
Acme_Labs
Senior Line Supervisor
Senior Line Supervisor
Posts: 27
Joined: Wed Jul 01, 2015 8:43 pm

Re: Big Pharma Mods - not FREE Belts, PRINT Money

Postby Acme_Labs » Fri Aug 28, 2015 2:12 am

SCHMID6SIG wrote:...and voila!! I'm printing money everytime I place a belt.


Cheater!


Just kidding. ;)
User avatar
dcosta
Type III Robot
Type III Robot
Posts: 72
Joined: Sat Oct 05, 2013 3:47 pm
Location: London

Re: Big Pharma Mods - not FREE Belts, PRINT Money

Postby dcosta » Sun Aug 30, 2015 10:28 am

Acme_Labs wrote:
SCHMID6SIG wrote:...and voila!! I'm printing money everytime I place a belt.


Cheater!


Just kidding. ;)


LOOL!
SCHMID6SIG
Supreme Robot
Supreme Robot
Posts: 239
Joined: Thu Jul 23, 2015 6:12 pm

Re: Big Pharma Mods - not FREE Belts, PRINT Money

Postby SCHMID6SIG » Mon Aug 31, 2015 12:35 am

My mod was trivial and sort of a joke, but wanted to point out a 'real' mod that Jackeea put on reddit (and Tim tweeted).

Pretty nice work here (require catalyst to remove a side effect? both genius and horrible!)


https://www.reddit.com/r/Bigpharmagame/ ... erhaul_v1/
SCHMID6SIG
Supreme Robot
Supreme Robot
Posts: 239
Joined: Thu Jul 23, 2015 6:12 pm

Re: Big Pharma Mods - not FREE Belts, PRINT Money

Postby SCHMID6SIG » Mon Aug 31, 2015 2:35 am

Jackeea's work had me wondering, could we do a mod on equipment.data file (and others related) to make a machine with 3-way input and 3=way out put?
(and this reddit post "I don't think that uploading custom graphics to use in-game is possible. You can definitely create machines using the in-built graphics, and change them though")

A sort of "drug splitter" where the center drug send 2 ingredients to 'left' drug and the other 2 ingredients to 'right' drug?
I'm guessing there would be many more changes in other files, and things like
"size":{"x":2,"z":3}," need changes. A d who knows about the images needed (if they are).

============
"type":"machine",
"id":"centrifuge",
"fixedIO":{
"ioTiles":[
{"m":0,"n":0,"d":2,"drugType":"all_except_box","io":"INPUT"},
{"m":1,"n":0,"d":0,"drugType":"all_except_box","io":"INPUT"},
{"m":0,"n":2,"d":1,"drugType":"oil","io":"OUTPUT"},
{"m":1,"n":2,"d":1,"drugType":"oil","io":"OUTPUT"}
]
},
============== to something like:

{"m":0,"n":0,"d":2,"drugType":"all_except_box","io":"INPUT"},
{"m":1,"n":0,"d":0,"drugType":"all_except_box","io":"INPUT"},
{"m":2,"n":0,"d":0,"drugType":"all_except_box","io":"INPUT"},
{"m":0,"n":2,"d":1,"drugType":"oil","io":"OUTPUT"},
{"m":1,"n":2,"d":1,"drugType":"oil","io":"OUTPUT"},
{"m":2,"n":2,"d":1,"drugType":"oil","io":"OUTPUT"}
==================

"swapper":true, may not be enough...
research.data would need changes.
rikki
Senior Line Worker
Senior Line Worker
Posts: 5
Joined: Thu Apr 20, 2017 11:22 am

Re: Big Pharma Mods - not FREE Belts, PRINT Money

Postby rikki » Mon Jun 05, 2017 9:36 pm

SCHMID6SIG wrote:Jackeea's work had me wondering, could we do a mod on equipment.data file (and others related) to make a machine with 3-way input and 3=way out put?
(and this reddit post "I don't think that uploading Housing market mature
The United States has a sound and mature housing market. Through the moving service hong kong rise and fall of rent levels, the supply and demand of the housing market are always balanced.
In other words, you may only feel that the rent is expensive, and can not rent a house to live, even if you do not have the house on hand, you can exchange with others, you can also rent a house to live.
A mature housing market makes moving easier. Even buying a house doesn't tie a man up there. custom graphics to use in-game is possible. You can definitely create machines using the in-built graphics, and change them though")

A sort of "drug splitter" where the center drug send 2 ingredients to 'left' drug and the other 2 ingredients to 'right' drug?
I'm guessing there would be many more changes in other files, and things like
"size":{"x":2,"z":3}," need changes. A d who knows about the images needed (if they are).

============
"type":"machine",
"id":"centrifuge",
"fixedIO":{
"ioTiles":[
{"m":0,"n":0,"d":2,"drugType":"all_except_box","io":"INPUT"},
{"m":1,"n":0,"d":0,"drugType":"all_except_box","io":"INPUT"},
{"m":0,"n":2,"d":1,"drugType":"oil","io":"OUTPUT"},
{"m":1,"n":2,"d":1,"drugType":"oil","io":"OUTPUT"}
]
},
============== to something like:

{"m":0,"n":0,"d":2,"drugType":"all_except_box","io":"INPUT"},
{"m":1,"n":0,"d":0,"drugType":"all_except_box","io":"INPUT"},
{"m":2,"n":0,"d":0,"drugType":"all_except_box","io":"INPUT"},
{"m":0,"n":2,"d":1,"drugType":"oil","io":"OUTPUT"},
{"m":1,"n":2,"d":1,"drugType":"oil","io":"OUTPUT"},
{"m":2,"n":2,"d":1,"drugType":"oil","io":"OUTPUT"}
==================

"swapper":true, may not be enough...
research.data would need changes.


did you figure something out??

Return to “Pharma Modding”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests