Confused about Drug Packer

General forum for discussing cures, machines, agglomeration vs hadron colliders and other such pursuits...
jztemple
Junior Line Supervisor
Junior Line Supervisor
Posts: 10
Joined: Sun Jul 12, 2015 2:44 am

Confused about Drug Packer

Postby jztemple » Thu Aug 27, 2015 9:12 pm

I've played Big Pharma during the early development but stopped just before the Drug Packer was added. I'm now playing it again since it's been released but I'm confused about how to use the Drug Packer. I've built a production line using the packer being fed by two pill makers. It seems that the one box from the packer earns less money than the two pills it contains. Am I using the packer incorrectly?
SCHMID6SIG
Supreme Robot
Supreme Robot
Posts: 239
Joined: Thu Jul 23, 2015 6:12 pm

Re: Confused about Drug Packer

Postby SCHMID6SIG » Thu Aug 27, 2015 10:33 pm

Do u have specific details (value of pill alone, value of packed w/ 2)?
Omnirach
Line Manager
Line Manager
Posts: 30
Joined: Sun Jun 07, 2015 12:21 am
Contact:

Re: Confused about Drug Packer

Postby Omnirach » Thu Aug 27, 2015 10:57 pm

It will get you slightly less than the value of the pill alone because of the production cost of the drug packer.
YouTubes: http://www.youtube.com/Omnirach
Big Pharma Beta Playlist: https://www.youtube.com/playlist?list=PLmHqsxb7lkxR07VQJumVPBkHF9wl2iiZC
Big Pharma Full Release Playlist: https://www.youtube.com/playlist?list=PLmHqsxb7lkxQPFI-xg432jvoHZast_LmX
User avatar
Emmote
Senior Line Supervisor
Senior Line Supervisor
Posts: 23
Joined: Sat Aug 08, 2015 1:45 pm

Re: Confused about Drug Packer

Postby Emmote » Thu Aug 27, 2015 11:30 pm

If you don't have a shortage of ports, using the drug packer will lower your profit because of it's production cost.

It's really only for being able to use a single port to export 2-4 products.
jztemple
Junior Line Supervisor
Junior Line Supervisor
Posts: 10
Joined: Sun Jul 12, 2015 2:44 am

Re: Confused about Drug Packer

Postby jztemple » Fri Aug 28, 2015 1:27 am

Emmote wrote:If you don't have a shortage of ports, using the drug packer will lower your profit because of it's production cost.

It's really only for being able to use a single port to export 2-4 products.

Ah, that makes sense! I haven't used it in that way, but I will now. Thanks!

Return to “General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest