can't make used new hull

For when your guns are jammed, your lasers are misfiring, or you forgot where you put that pesky trench ladder again...
User avatar
darkstar076
Supreme Robot
Supreme Robot
Posts: 2200
Joined: Sun Feb 28, 2010 2:14 am
Location: Lurking somewhere in the Forum

Re: can't make used new hull

Postby darkstar076 » Fri Jul 06, 2012 1:24 pm

ownedXD wrote: i was saying file but i did it ( delete directory) but there is no difference.

Ok, so that eliminates one posibility.

ownedXD wrote: maybe if i remove and reinstall the game.

That is a good idea at this point, completely remove the game and have Steam download the latest version

ownedXD wrote:and how post my unl.dat file?

When you make a post if you look below the submit buttou you will see the upload attachment area.
If you going to upload the files, please upload
unl.dat (\my documents\my games\gratuitous tank battles\)
and
unlocks.txt (\program files\steam\steamapps\common\Gratuitous Tank Battles\data\)
Wisdom is something you generally obtain around three seconds after you needed it the most
-=Modding Guru & Egon Spengler of the Friendly Community Mod Squad=-
ownedXD
Junior Line Supervisor
Junior Line Supervisor
Posts: 10
Joined: Sat Jun 30, 2012 3:51 pm

Re: can't make used new hull

Postby ownedXD » Sat Jul 14, 2012 9:09 am

finally i just disable steam cloud and i unlock all motors and loaders dev must works on it for make a patch thanks for help

Return to “Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest