Unit scroll

For feedback during the beta-pre-order period for the tower-defense/RTS/management/sim hybrid ww1/2/future game.
User avatar
adamsolo
Junior Line Worker
Junior Line Worker
Posts: 3
Joined: Sat Mar 24, 2012 10:41 am
Contact:

Unit scroll

Postby adamsolo » Wed Mar 28, 2012 8:47 am

Just to report that the creation of divisions in 1.003 was a great future, however it's still hard to scroll units with the mouse. Sometimes I can't reach the last two or the very last unit. I scroll to one end and the scroll goes the other way around. This is the only big problem I have to report so far.
[blog]: http://www.spacesector.com
Your source for sci-fi and space strategy sames
User avatar
cliffski
Positech Staff
Positech Staff
Posts: 7961
Joined: Sat Feb 11, 2006 10:27 am
Location: UK
Contact:

Re: Unit scroll

Postby cliffski » Wed Mar 28, 2012 11:07 am

using the scrollbar or the mouse wheel?
User avatar
adamsolo
Junior Line Worker
Junior Line Worker
Posts: 3
Joined: Sat Mar 24, 2012 10:41 am
Contact:

Re: Unit scroll

Postby adamsolo » Wed Mar 28, 2012 2:49 pm

I was referring to the scrollbar.
So, I can use the mouse wheel to cycle units also, interesting (when the cursor is over the units). Works much better. Nevertheless it would be good if you could fix when cycling units using the scrollbar. It's never the same odd behavior (I mean how tough it is to cycle all the way through). Maybe it's a usability issue. Maybe I'm moving the cursor away of the scrollbar too soon or something and I can't scroll all the way through. Do you know what I'm talking about?
[blog]: http://www.spacesector.com
Your source for sci-fi and space strategy sames

Return to “Beta feedback”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests