Battle time limit (possible bug)

For feedback during the beta-pre-order period for the tower-defense/RTS/management/sim hybrid ww1/2/future game.
User avatar
gunnyfreak
Supreme Robot
Supreme Robot
Posts: 404
Joined: Fri Jan 29, 2010 4:56 am

Battle time limit (possible bug)

Postby gunnyfreak » Wed Mar 28, 2012 3:40 am

on custom maps, even though the default battle time is 400, the maximum enterable value is 200... bug?
SOOOO........... MANY........ BUGS!!!!!!
User avatar
Teal_Blue
Type I Robot
Type I Robot
Posts: 40
Joined: Wed Mar 14, 2012 3:33 pm

Re: Battle time limit

Postby Teal_Blue » Wed Mar 28, 2012 4:17 am

It would be nice to have it take whatever value the player wanted, from small intense small map battles, like speed chess, to long and drawn out maps covering perhaps several map sizes now, that would be scrollable, and several hours long. :) Now that would be way cool!! :)
Well... my opinion,

:)

-Teal
User avatar
cliffski
Positech Staff
Positech Staff
Posts: 7961
Joined: Sat Feb 11, 2006 10:27 am
Location: UK
Contact:

Re: Battle time limit (possible bug)

Postby cliffski » Wed Mar 28, 2012 8:04 am

yes this is a bug that is fixed in the next patch, it's way higher now.

Return to “Beta feedback”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest