crash on startup

bugs and support requests for gratuitous space battles. welcome to main engineering...
MarkEmmerson
Junior Line Worker
Junior Line Worker
Posts: 4
Joined: Sat Jun 14, 2014 8:06 am
Contact:

crash on startup

Postby MarkEmmerson » Sat Jun 14, 2014 8:09 am

hey guys, running mavericks on mac, and just when back to this game and it won’t launch at all?
just crashes to desktop, now i contacted red marble and they say to send a crash report, where do i find that?
cheers for any help
User avatar
darkstar076
Supreme Robot
Supreme Robot
Posts: 2200
Joined: Sun Feb 28, 2010 2:14 am
Location: Lurking somewhere in the Forum

Re: crash on startup

Postby darkstar076 » Sat Jun 14, 2014 8:26 am

In the PC version its found in a location different from the install directory.
(i.e. \My Documents\My Games\GratuitousSpaceBattles\debug\)

I am not sure where the mac version keeps these files. If you find your ship designs your fairly close.
Wisdom is something you generally obtain around three seconds after you needed it the most
-=Modding Guru & Egon Spengler of the Friendly Community Mod Squad=-
MarkEmmerson
Junior Line Worker
Junior Line Worker
Posts: 4
Joined: Sat Jun 14, 2014 8:06 am
Contact:

Re: crash on startup

Postby MarkEmmerson » Sat Jun 14, 2014 11:26 am

ah i think i have it, is it debug.txt? do they want the whole lot? its quite a bit :)

thanks for your help
User avatar
darkstar076
Supreme Robot
Supreme Robot
Posts: 2200
Joined: Sun Feb 28, 2010 2:14 am
Location: Lurking somewhere in the Forum

Re: crash on startup

Postby darkstar076 » Sat Jun 14, 2014 11:28 am

Yeah, post the entire thing. Just use the (code)(/code) option to save the space
Wisdom is something you generally obtain around three seconds after you needed it the most
-=Modding Guru & Egon Spengler of the Friendly Community Mod Squad=-
MarkEmmerson
Junior Line Worker
Junior Line Worker
Posts: 4
Joined: Sat Jun 14, 2014 8:06 am
Contact:

Re: crash on startup

Postby MarkEmmerson » Sat Jun 14, 2014 11:29 am

great cheers, don’t know whats wrong always used to work

Return to “Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests