Question for Admin

Discussion of the space travel management game - Starship Tycoon
heroquestelf
Lab Technician Lvl 2
Lab Technician Lvl 2
Posts: 21
Joined: Tue Apr 11, 2006 6:48 am
Contact:

Question for Admin

Postby heroquestelf » Sat Apr 15, 2006 7:38 pm

I didn't like the default ships in Starship tycoon, so I opened up and edited the Ships.dds file on my game. I've already tested the file on my game, and it works great. I'd like to put a link up to it on the site for those who might be interested, but the images I used are copyrighted and I wanted to make sure that it was cool with the admin before I posted the link.

I updated the ships so they are the Wolverine form "Space: Above and Beyond", a Narn Heavy Cruiser from "Babylon 5", a Constitution Class ship from "Star Trek" (the original Enterprise), & the Prometheus from "Stargate: SG-1". The Narn Heavy Cruiser flickers a little bit on screen, but the other three work flawlessly.

(I do have to say, though, that the extra ships in the Ships2.dds file are totally cool!)
User avatar
cliffski
Positech Staff
Positech Staff
Posts: 7007
Joined: Sat Feb 11, 2006 10:27 am
Location: UK
Contact:

Postby cliffski » Sun Apr 16, 2006 9:08 am

I think that would be fine. We can always remove the post if anyone complained (unlikely)
heroquestelf
Lab Technician Lvl 2
Lab Technician Lvl 2
Posts: 21
Joined: Tue Apr 11, 2006 6:48 am
Contact:

Postby heroquestelf » Sun Apr 16, 2006 8:17 pm

Cool. I'm going to do it in a different post.

Return to “Starship Tycoon”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest