Any automatic operations?

Discussion of the space travel management game - Starship Tycoon

Any automatic operations?

Postby Endarch on Sun Sep 17, 2006 11:14 am

Greetings! I've just bought the game, become acquainted with its basics and found it great. However, I think that at the certain moment it will be very annoying to organize all necessary operations manually (getting lots of passengers, cargo etc.). I wonder whether there is any way to make some operations automatic.
Endarch
Space cadet
Space cadet
 
Posts: 1
Joined: Sun Sep 17, 2006 11:06 am

Postby cliffski on Sun Oct 22, 2006 10:25 pm

sadly not, although its something Im considering for the sequel.
User avatar
cliffski
Supreme Space Admiral
Supreme Space Admiral
 
Posts: 6419
Joined: Sat Feb 11, 2006 10:27 am
Location: UK

Postby Not a Vampire on Mon Oct 23, 2006 11:28 am

Maybe you could make it optional? I'm one of those strange people who adore micro-management.
Not a Vampire
Plucky Fighter Pilot
Plucky Fighter Pilot
 
Posts: 70
Joined: Thu Jul 20, 2006 11:31 am
Location: Australia

Postby cliffski on Mon Oct 23, 2006 12:55 pm

oh absolutely.
User avatar
cliffski
Supreme Space Admiral
Supreme Space Admiral
 
Posts: 6419
Joined: Sat Feb 11, 2006 10:27 am
Location: UK

Postby Not a Vampire on Tue Oct 24, 2006 11:27 am

Thankee koindly.
Not a Vampire
Plucky Fighter Pilot
Plucky Fighter Pilot
 
Posts: 70
Joined: Thu Jul 20, 2006 11:31 am
Location: Australia


Return to Starship Tycoon

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron