patch or bug?

Discussion of the space travel management game - Starship Tycoon

patch or bug?

Postby charlesh on Tue Jul 10, 2007 1:56 am

ok i downloaded the patch above and now my game will not even start! it drops out to windows almost from the get go (ie: goes black screen then drops out). i got the patch to fix a bug that dropped me out of the game sometimes after about 20 minutes of playing so now what am i going to do just play for 20 minutes then quite then restart my game? i have a pentium 4 1.8 ghz 1.2 gbt ram machine running windows xp pro with a nvidea 6800 gs/xt video card.
charlesh
Space cadet
Space cadet
 
Posts: 3
Joined: Tue Jul 10, 2007 1:49 am

Postby cliffski on Tue Jul 10, 2007 7:52 am

have you tried to patch the retail game? if so, email me at cliff@positech.co.uk
User avatar
cliffski
Supreme Space Admiral
Supreme Space Admiral
 
Posts: 6364
Joined: Sat Feb 11, 2006 10:27 am
Location: UK

Postby charlesh on Tue Jul 10, 2007 12:48 pm

and if no should i email you at the same place? that is what i will do just in case. and thx for the repid reply.
charlesh
Space cadet
Space cadet
 
Posts: 3
Joined: Tue Jul 10, 2007 1:49 am

Postby charlesh on Tue Jul 10, 2007 11:13 pm

thx the patch seems to have worked. why do you not make the patches more availible? this seems like a lot of hassle just to get a program that works well.
charlesh
Space cadet
Space cadet
 
Posts: 3
Joined: Tue Jul 10, 2007 1:49 am


Return to Starship Tycoon

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest