Kudos 2 with Windows 7

Discussion of the life-sim game 'Kudos 2'. What did you achieve in your ten years?
ice9slushie
Junior Line Worker
Junior Line Worker
Posts: 3
Joined: Mon Jan 25, 2010 11:24 pm

Re: Kudos 2 with Windows 7

Postby ice9slushie » Wed Jan 27, 2010 4:44 pm

Yeah, I tried the demo, and it seemed like the same problem described above. The main menu looked fine, but the resolution was wrong for my monitor, so I clicked on options. At that point, the screen started flickering, and then the program crashed. I opened it back up and clicked on play, and the screen did the same flickery thing and no text or anything would display so I regretfully force quit it. My graphics card is Nvidia GeForce 9600 GSO, if that's relevant.

Hope that helps. If there's any other information that would be helpful to you, just let me know.
Apocaliptica
Junior Line Supervisor
Junior Line Supervisor
Posts: 12
Joined: Sun May 03, 2009 1:30 pm

Re: Kudos 2 with Windows 7

Postby Apocaliptica » Thu Jan 28, 2010 3:32 am

cliffski wrote:Have you tried the demo? the demo and full version should work the same way. It only seems to be certain video cards (not even all nvidia) that have this issue.


I got a Nvidia GTX 280 and on my laptop a 9600GT, on both systems the same problems.
Do you know which cards are affected? Maybe only the newer ones with the Unified Shader System (Nvidia 8800 and newer) got these issues, wouldnt be the first game where that happens :P
Nesrie
Senior Line Worker
Senior Line Worker
Posts: 7
Joined: Thu Dec 24, 2009 9:04 am

Re: Kudos 2 with Windows 7

Postby Nesrie » Fri Jan 29, 2010 12:39 am

Mines a 9800GTX+. None of these are of the "weak" card variety either. I too would like to know which nVidia cards with recent drivers don't have this problem.
Nesrie
Senior Line Worker
Senior Line Worker
Posts: 7
Joined: Thu Dec 24, 2009 9:04 am

Re: Kudos 2 with Windows 7

Postby Nesrie » Tue Feb 09, 2010 10:10 pm

Impulse just updated my game to 1.09. It seems to have fixed the problem :-)
ice9slushie
Junior Line Worker
Junior Line Worker
Posts: 3
Joined: Mon Jan 25, 2010 11:24 pm

Re: Kudos 2 with Windows 7

Postby ice9slushie » Tue Mar 02, 2010 10:15 pm

Sweet. Just bought it, and it works fine.

Good work Cliff.

Return to “Kudos 2”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest